Träningsvila

Mon dieu vad jag har tränat på senaste! Det var som att kombinationen Blogger Boot Camp, Elin-timmar och kroppsinsikt exploderade i ett träningssug jag aldrig någonsin upplevt. Jag har gymtränat, grupptränat och hemmatränat och jag har liksom inte kunnat få nog, vilket har känts både ovant och jävligt bra faktiskt. Avslutade mitt träningsrace med att gå på ett dubbelpass med spinning och core på lunchen i tisdags (vem är jag ens som gör det?) och sedan tog det stopp för den här gången. Igår var det dags att färdigställa lårtatueringen hos Veronica på Gallon Tatto och med det kommer ungefär en veckas vila. Ska ägna veckan åt att hälsa på familjen i Örebro och Skåne och ha munnen så full av Anthon Bergs chokladlakritsägg att jag inte kan säga ett ljud på hela tiden. Och så ska jag titta på mitt fina, fina lår. Vill aldrig mer ha kläder som täcker benen. Är det inte shortssäsong i Skåne nu?lår

||||| Like It 3 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *