Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

    • Skönt! Just när jag är sjuk brukar jag också bli sådär fruktansvärt sugen på att springa. Eller träna överlag. Det är väl min inre rebell som vägrar låta sig kuvas, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *