Spontan tanke

image

Så här klockan sent ett dygn efter Blogger Boot Camp med träningsvärk grande är min spontana tanke denna: VARFÖR fortsatte jag inte arbeta inom träningsindustrin som jag tyckte så himla mycket om då jag befann mig i den för trehundra år sedan? Nåväl, snart tjugo år sedan är det väl om man ska räkna, men vem orkar räkna? Vill alltid ha på mig sköna kläder och kompressionsstrumpor och omges av endorfiner. Vilken lycka det vore ändå.

Ja ja. Jag tar väl fram mina strumpbyxor och förbereder mig för en vecka på kontoret dårå. Inget ont om det. Men ni vet.

Ett inlägg om årets upplaga av Blogger Boot Camp är på gång. Var så säkra.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

4 Comments

    • Jag var medlemsadministratör på en stor kedja i London. Och säljare. Så inte så mycket endorfiner kring prick mig, men ändå 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *