Mama nooooo!

Livet har varit så himla snällt mot mig den här veckan. Jag omger mig med bra människor på jobbet, på nätet och hemma. Jag har fått insikter. Jag har tränat. Jag har börjat läsa en bra bok (Borta bäst av Sara Kadefors – tips!!). Framförallt har jag fått ett avbrott i sömnbristen som har hängt med i fyra månader den här gången, och sovit tre hela nätter på raken. Så jäkla bra bäddat för Blogger boot camp på lördag! Tyvärr har det tydligen varit jäkligt bra bäddat för baciller också, för när jag vaknade i morse så var jag plötsligt jättetrött. Fattade inte varför, för jag hade ju sovit en hel natt till – men strax innan lunch kom svaret i form av förkylningsludd i hela huvudet. Och nu huttrar jag över en kopp te i takt med att jag tycker mer och mer synd om mig själv.

Efter BBC14 bestämde jag mig för att vara i bättre form till BBC15 och få ut mer av passen. Nu har jag i och för sig inte kommit i så bra form som jag hade önskat, men läget förbättras ju knappast om jag ska gå och bli förkyld också? Förbannat! Alltås, jag har sett fram emot det här ett år och vägrar låta mig besegras av en lumpen bacill. Ska lägga mig halv åtta ikväll och sova hela natten och vakna till en fantastisk dag imorgon. OCH HÖR SEDAN!

1796594_273620712800583_367296317_n

Här ser ni mig och Mirjam bakifrån under KettleWorx-passet förra året. Jag i rosa linne, asfräsiga tatueringar och gråa brallor. Så kommer ni inte se mig i år – för i år kommer jag att, oavsett förkylning, koppla på maglåset även när jag fulvilar under ett pass.

 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *