Hur peppad?

ASPEPPAD!

För vaddå? Blogger Boot Camp förstås! På lördag smäller det och det är både riktigt roliga pass att se fram emot och förstås lyxen i att få hänga med Katta och Sofia (nästan) hela dagen. Vi gör en liten lista över det hela.

Ser mest fram emot: Crossfit-passet

Mest nervös över: Löppasset. Så fort det handlar om att springa med andra så får jag en konstig tanke om att alla andra snittar 4:17 min/km och så är det ju inte förstås. Men ni vet, jag vill inte vara sämst. Och det märks så väl när man springer.

Dummast planering: Att bara boka in mig på pass. Hela dagen. Ja, vi får väl se hur det går.

Mest nyfiken på: Tauff Roots. Har ingen aning om vad det är men anmälde mig ändå. Måste ju leva lite.

Övrigt: Var jag dumihuvet som inte köpte lunch? Kan jag äta någon annan stans? Jag tror jag vill ha något matigare än pastasallad hur som helst, men det vore ju dumt att bli utan lunch helt och hållet. Jaja, det löser sig.

Vad ska jag ha på mig? Move it Mama-linnet som Katta tillverkat förstås.

crossfit7

 

||||| Like It 1 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

2 Comments

  1. Det kommer bli grymt!!! Om det blir för mycket träning får du komma och byta till dig en föreläsningsbiljett. Ont om ställen att käka på i närheten, men man kommer kunna köpa pastasallad i caféet – de har tyvärr ingen varm mat.

    • Jo, jag tänker att jag hellre väljer bort något på plats än låter bli att boka något som jag skulle vilja gå på. Bra, då vet jag! Tar nog med lite mellis också att fylla ut med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *