Grannar tror ändå att jag är galen

DSC_0623

Om ni undrade, så har min träningsvecka varit så där. Det sovs inte så mycket hemma hos oss just nu – eller just nu och just nu, vi sover inte så mycket hemma hos oss överlag, men senaste veckorna har vi sovit ÄNNU mindre. Jag tror att det just nu är de tre hörntänderna som kämpar sig upp i Morris mun som gör att det är lite värre än vanligt. Men idag, när vårvädret gav mig livsgnistan tillbaka, så brände jag av en blygsam tabata på uteplatsen i mörkret vid halv sju på kvällen. Det var fortfarande 14 grader ute och luften kändes så där len som en mugg varm oboy.

Jag gjorde bara övningar som jag tycker om och det blev ett hastigt ihopslängt pass utan någon vidare tanke bakom det. Efter ett varv blev jag lite för distraherad av två saker: 1) att försöka ta en bra/tuff bild på mig när jag gjorde box jumps och kb swingar – det gick inget vidare. Samt 2) dessa två ↓, som inte alls förstod grejen med att jag skulle stå utomhus och träna (grejen var att få göra det i lite lugn och ro – det gick inte heller något vidare):

utepassSå jag gav upp och gick in och dansade med barnen till hits som Ice Ice Baby, Barbie Girl, Macarena – och för att infoga lite girl power en dag som denna rundade vi av med Spice Girls-maraton och lite Salt n’ Pepa.

image

Titta – på första bilden när jag svingar min KB ser jag ut som att jag kanske är en smula preggo – det är jag inte. Det är bara jag som rör mig snabbare än vad kameran tydligen är med på i mörkret.

image

Och här då, då jag gör box jumps, här gick det så snabbt att jag blev alldeles genomskinlig. Snabb som blixten, serrni. Eller bara en långsam kamera – you choose!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *