Måndag!

 

Som vanligt en helt fantastisk måndag! Hädanefter ska jag ägna  jättemycket mer av min tid åt att ringro, repslå och träna i shorts så att jag flashar mina lårtatueringar. Jamen ni ser ju själv. Sjukt balla saker alla tre! Fatta vilka aggressioner som kan komma ut i de där repen! Och magen hänger med. Är såklart inte jättestark där än, men jag har blivit väldigt mycket mer medveten om att involvera den i träningen i alla fall. Ibland tappar jag, men då får jag ta ett nytt andetag och koppla på igen.

Nu är vi redan halvvägs in i pt-timmarna och vi undrar nog alla tre exakt hur tråkigt det kommer vara med måndagar efter att de här är slut. Förmodligen skittråkigt. Kommer eventuellt göra en Askungen och bosätta mig på andra sidan gatan om gymmet och sucka lite dramatiskt åt “vad är väl en träning med Elin, Katta och Märta? Den kan ju vara fruktansvärt långtråkig och dötrist och tråkig och alldeles… alldeles underbar.” Varje måndag, resten av året. Exakt mellan klockan fem och sex.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *