Tatueringsåterhämtning och tips

Förra torsdagen avslutade jag min arbetsdag med att gå på bodycombat i femtiofem minuter. Bortsett från att jag mer liknar en liten tant som dansar twist, än en fräsig boxare när jag slår i luften så var det sjukt roligt och sjukt jobbigt och femtiofem minuter var definitivt mer än vad jag klarade. Trettio hade räckt lång väg.

Den här veckan tränar jag nästan inte alls . I måndags ställdes Elins pass in på grund av sjuka och trötta mamas, och i tisdags tatuerade jag hela vänstra låret, vilket i sin tur innebär träningsvila i en vecka ungefär. Men vad gör träningsvila när man har ett så snyggt lår att man blir kär i det varje morgon va, va, va?

Trots nytatuerat och assnyggt lår har jag i alla fall gjort mina knipövningar och smygtränat min mammamage lite stillsamt. Igår när jag sköt barnvagnen upp för en backe insåg jag faktiskt att det helt plötsligt var tio resor mindre jobbigt när jag stabiliserade bäckenbotten, istället för att bara hasa mig fram och trycka ifrån vagnen med armkraft. Sjukt ändå vilken inverkan en sådan liten muskelspänning kan ha på ens liv? Både när den finns där och när den inte finns där. När vi ändå pratar om mammamagar vill jag passa på att tipsa om en sida jag hittade precis, när jag googlade efter mammamage-tips som jag kan ta till istället för MammaMage-appen som jag inte alls är överens med:

mammamage

Bakom sidan ligger Caroline, som efter flera år som personlig tränare och gruppinstruktör samlade svaren och lösningarna på de frågor och problem hon stött på genom åren gällande mammamagar. Jag har mest bara hunnit ögna igenom sidan än så länge, men planerar att testa några av träningsprogrammen så snart jag får möjlighet! Nu ska jag däremot gå och smörja in min tatuering. Sayonara!

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *