Ge mig tips!

Hörni, jag har tänkt försöka få in transportlöpning mer i min vardag eftersom det är så praktiskt och smart. Ni vet, ta en löptur till affären på kvällen för att köpa mjölk och bröd och chips och kaffefilter. Jag springer då och då till gymmet och det känns ju som ett allmänt smart sätt att ta sig fram, men! Jag har ingen bra ryggsäck! Jag har en vanlig ryggsäck som går att spänna fast med ett par band över bröstet och magen, men den skumpar fortfarande mer än jag vill samt att bandet runt midjan gör det jobbigare att andas rätt. Har ni några tips? Den behöver ju inte rymma jättemycket, men en liten handling eller träningskläder vill jag ha plats för.

Hit me!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

6 Comments

  1. Innan hoppade jag av vid telefonplan och sprang hem därifrån. Köpte en specialryggsäck för löpning, av samma märka som våra likadan träningsbyxor (Craft va?). Har försökt hitta modellen på nätet, men den verkar inte finnas längre. Lika bra det, för den skumpade som fan och jag gav upp hela idén om att hoppa av tidigare för att springa hem. Varsågod för en värdelös kommentar 🙂

  2. Jag har en löparruggsäck från puma night Powerered backpack som jag bara älskar. Köpte den på rea dock men den finns kvar.
    Har dessutom kikat på den hm har för 300:- att ha som reserv.
    Den rymmer inte mycket men litet ombyte eller liten matshopping hem från jobbet.

  3. Har en från Salomon, provade på nån outlet och köpte sen från Wiggle. Tycker om den mycket, med optimerad packning från man plats med matlåda + lite ombyte. De rymmer mer än man tror tycker jag. Skulle rekommendera att prova i butik för att se hur den passar när man drar åt remmar etc.

    • Tack för tipset! Och just det, kolla och prova i butik. Glömmer lätt bort att det är en bra grej, köper nästan bara saker på internetz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *