Utanför komfortzonen

svett

Jag fick till det där gymmandet i onsdags. Och det ska jag säga er, det var fan en bragd för min del, för när jag kom ner till MITT jobbets gym visade sig att jag inte alls var ensam med tanken att det vore awesome med lite gymmeligym så där precis innan lunch (aka klockan 11). Håll nu i åtanke att jag i vanliga fall vänder i dörren om jag hör någon på löpbandet eller att det klonkas med vikterna – då väntar jag hellre ett par timmar och går ned igen lite senare. Nu gluttade jag in och det stod en snubbe på crosstrainern och jag tänkte att vad tusan, det är ju ändå hanterbart right? Men innan jag hade hunnit byta om (lätt en av de jobbigaste sakerna med att träna om ni frågar mig, att få på sig tränings-BHn) hade en person blivit två personer och jag blev genast för blyg för att köra mitt tänkta pass som innefattade burpees-latsdrag-knäböj (bytte till rodd-latsdrag-knäböj) – och jag han banne mig bara börja innan ÄNNU EN PERSON kom in (varpå jag lyckades dunka stången på latsgrejen i huvudet – vilket ju han som kom in inte bara såg utan också ba: OJ, nu får du vara försiktig, vilket jag mumlade något om att jag tyckte det var ett rimligt sätt att hålla sig vaken på). Och sedan, mitt i ett knäböj med kom EN TILL. Och under min lilla stretch: ytterligare en. Och precis när jag duschat klart kom TVÅ TILL. Detta i MITT jobbets lilla gym där jag som mest haft sällskap av en annan, EN – sedan jag började där 2006.

Så, ja, onsdagens träning var minst lika mycket mental träning som fysisk träning för min del. Kanske mer mental till och med. Jag firade med att ta en selfie när jag luktade mig själv i armhålan, vilket fick 10 av mina instaföjare att fira med att avfölja mig inom loppet av ett par minuter. Ganska bra jobbat ändå!

||||| Like It 5 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Mycket bra med mental träning så där. Min kille tränar på ett litet gym och blir sur om han ser någon ifrån repan när han kommer in. Själv tränar jag med triljoner andra på sats… Älskar din kommentar när du slog i huvudet, haha! Det blir alltid så bra det som bluppar ut när en redan känner sig bortgjord…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *