Träningsvärk

wpid-dsc_0392.jpgTräningsvärk hörrni? Vad har ni för utvecklingstid för sådan? Om man bortser från den där dagen på Solid när jag nästan inte tog mig hem på grund av omedelbar träningsvärk (åh ljuva Solid), så skulle jag säga att min träningsvärk blommar ut efter ungefär 24 timmar. Som igår – jag kände ju av lite träningsvärk då jag vaknade efter måndagen med Elin, men det var först framåt kvällen som jag kände att den liksom V.E.R.K.L.I.G.E.N var närvarande i mitt liv. Och så är det på det stora hela, morgonen efter träningen känner jag mig ganska kaxig och ba: det här känns ju nästan inget alls, nu börjar nog kroppen vara lite med på noterna. Sedan smyger den sig på successivt under dagen och så sitter jag där på golvet bredvid badkaret och ska resa på mig och BAM!, just ja, de där marklyften visste helt klart vart de tog ja. Och sedan när jag ska lyfta en av kidsen ur badkaret så BOOM!, jajemen, pressar gjorde vi ju visst en del av också ja.

Men idag ska jag ner till jobbgymmet har jag tänkt, måste ju passa på att mysa så mycket jag bara hinner där nere i källaren innan jobbflytten går ett par kvarter bort och det inte längre kommer vara min hemmaplan. Den milda paniken över detta alltså, att (typ) förlora MITT gym där jag känner mig hemma och modig… usch. Men visst, det är väl bra att göra något utanför sin comfort zone och jag tror att efter de här tio veckorna med Elin så kanske jag ändå kommer känna mig redo att möta Stockholms gymmare på deras hemmaplan. Kanske. Hoppas.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *