Sarah Connor FTW

Så om Rocky är Märtas träningsbästis, så är Linda Hamilton min. Minns ni att jag för länge länge sedan snackade om ett par lila hantlar jag fick när jag fyllde 18 (och som jag fortfarande har) – de önskade jag mig efter att jag hade sett T2 och ville bli lika stark som Linda Hamilton. Åh, Linda Hamilton. Eller, åh, Sarah Connor. Bat-shit crazy, men ändå: hjärtögon! Och så gör hon ju grymma pull-ups. PRECIS så såg jag ut igår när jag gjorde en pull-up, om man med precis menar inte alls samt låter bli att låtsas om att det var Elin som lyfte mig upp och ned- men hey, petitesser.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *