Återpeppad!

(null)
Ibland när jag tänker på hur långsamt min träningsutveckling har gått, undrar jag ärligt talat hur jag orkat fortsätta. Inte så mycket varför, utan bara mest hur jag lyckats hålla mig från total deppifiering när det uppenbarligen inte går sådär värst bra och när jag egentligen är ganska grinig. Ärligt talat vet jag inte riktigt hur jag gör, men minnet av alla ryggproblem jag hade när jag inte tränade är ju en ganska hård spark i röva. Och så har jag något sug i mig att få röra på kroppen. Som tidigare alternativ ungdom har det suttit långt in att erkänna, men jag gillar ju faktiskt att träna.

I helgen smög sig i alla fall återpeppen på igen. Först på lördag när jag tog en oväntat framgångsrik springtur på is och sedan vidare på söndag när jag långfikade hos Katta. Alltså det finns inget bättre för humöret än att fika av ett par fyra, fem timmar i fantastiskt sällskap.

Idag var jag helt återställd från förra veckans avgrundsdepp och nu är jag precis hemkommen från en strålande måndagsträning med en rygg som höll, en starkare bäckenbotten och en bisarr mäng energi, med tanke på de tre timmars sömn jag fick ihop under Isaks oroliga febernatt. Märta, Katta och jag gjorde tillsammans tusen, TUSEN, repetitioner delat på tre. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: fy fan vad vi är bra. Och fy fan vad Elin är bra. Fy fan vad alla är bra!!! ÄLSKA LIVET! Okej. Kanske lite hög på endorfiner fortfarande. Men alltså. Måndagar. Helt klar veckans bästa dag.

(null)

||||| Like It 3 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *