Varsågoda grannarna, här kommer lördagsunderhållningen

image

Efter morgonens modesta springtur (kort och långsamt – det är som sagt min grej) tänkte jag att pull-ups, HUR svårt kan det vara IIIIIIJÄÄÄÄÄNTLIGEN (<- obs, medveten felstavning, vill bara klargöra det). Jättesvårt, visade det sig. Fast egentligen visste jag ju det, men ibland drabbas en av milt storhetsvansinne en känsla av att man kanske ÄR Linda Hamilton i T2 trots allt, och jag tänkte, lite som Sofia härom veckan (ni minns, när hon tänkte “MILEN! RIMLIGT! JAG HAR STYRKETRÄNAT!”): “PULL-UPS! DAMN RIGHT! JAG HAR GJORT MAN MAKERS MED ELIN!” (minus roddlyftet). Men vem hade kunnat ana, att inte ett pass med man makers skulle vara nog för att jag skulle kunna lyfta min egen kroppsvikt. He he. Så jag testade på armgång istället. He he (ramlade). Så då gjorde jag lite hängande knälyft istället, och det klarar jag – så nu är min nya favoritövning hängande knälyft. Älskar övningar jag känner att jag klarar av.

Men ja, pull-ups, det är mitt mål! Så jag antar att jag får lov att köpa ett sådant där gummiband att hjälpa mig på traven lite – för alltså, excentriska chins var inte så excentriska för min del utan jag var mer som en jättetung sten som föll utan minsta motstånd. Gravitationen – such a pain in the ass, speciellt när man ramlar.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

  1. Haha, just detta “hur svårt kan det vara EGENTLIGEN?” kände jag också strax efter att jag börjat med Crossfit. Sprang förbi något slags utegym, försökte hiva upp mig, blev hängande och insåg… SVÅRT. För mig tog det ungefär ett år att göra en endaste liten en, helt strikt då. Men kämpa! Man känner sig fasen inte bara Linda utan själva TERMINATOR när man klarar det.

    • Åh. Crossfit! Jag skulle så hemskt hemskt gärna börja träna det på en box, men skulle behöva en som antingen var närmare jobbet eller närmare hemmet föratt liksom få till det tidsmässigt. Och TACK för peppen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *