Rocky och jag

Rocky är min träningsbästis (alltså förstås om man inte räknar med verkliga personer). Det finns ingen som peppar mig som Rocky. Få saker inspirerar mig på samma sätt som Rocky, hur han med lätthet ba drar på sin grå mjukisdress och drar en runda genom stan i det grådassiga vintervårvädret. Hur han i sitt lilla kyffe svingar sig upp i några svettiga pull-ups. Hur han knock efter knock vägrar ge upp.

Jag har svårt med att skapa en målbild av mig själv, en vision av ett annat jag som ska ha uppnått något. Då är det lättare med Rocky. När det är tungt att ta sig ut, när det regnar eller jag är astrött då blir jag Rocky. När jag tänker att något är för tungt eller jobbigt, då tänker jag What would Rocky do? och så gör jag det ändå.

Varför Rocky? Därför.

Kan inte annat än att älska detta.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *