Vi gjorde det!

image

Vet ni vad som måste vara BÄSTA träningen inför vilket asswhooping lopp som helst i hela världen? Att få i väg två barn till förskolan på vintern. Det är 45 minuter sedan jag klädde på dem, drog dem i pulkan uppför backen till föris, klädde av dem och lämnade in dem, och jag svettas fortfarande. Just när man sitter där och sliter för att få på dem kläderna drabbas jag av samma misstro till mig själv som jag gör när jag ska testa något nytt när jag tränar: det är för jobbigt, det kommer aldrig att gå, nu skiter jag i det här och stannar hemma i soffan i stället. Men sedan, när lämningen är klar och den har gått bra, då typ hoppsaskuttar jag kvarten ned till tåget och ba: Vi gjorde det, vi gjorde det, vi gjorde det, YEAH, WE DID IT (ja, jag sjunger GIVETVIS på Dora, eftersom Dora är awesome). Jag fick på dom kläderna, och stoppa dom i pulkan, vi gjorde det. Vi gick uppför backen och ingen trilla av, vi gjorde det.
Puh. Måste nog köpa proteindryck när jag kommer till stan. Om man med proteindryck menar en latte med extra shot på Espresso House, och det gör man ju.

||||| Like It 9 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *