Måndagarna med Elin

image

Vilket himla genidrag detta! Vad, undrar ni? Jo detta: 1) att skaffa en awesome PT som 2) vi tränar tillsammans med i grupp 3) på den veckodagen som annars känns som ganska rövig att ta sig ur sängen för. Jag menar, det är fortfarande tufft att ta sig ur sängen på måndagarna, men med en morot i form av Elin som hägrar där i slutet av arbetsdagen blir det jättemycket mer görbart. Och inte bara Elin, utan Sofia och Märta också – för gudars som jag tycker om dessa måndagar tillsammans med dem i gymmet. En sådan himla bra sak att träna tillsammans med folk man gillar och skrattar ihop med. Under passet igår var jag så fnittrig stundtals att det faktiskt blev extra svårt att göra hängande knälyft – visste inte ens att det kunde vara svårare än vad det redan är. Men jo, det kunde det.

Och som avslutning på gårdagens PT-gänghäng stod vi på huvudet. Vi ba: DET KOMMER ALDRIG GÅ ELIN! Elin ba: JOHO DÅ! Och se på fan, det gick ju *pekar på bilden ovan*. Jag blev så peppad av huvudståendet att jag gick hem och stod på huvudet lite till och hojtade TITTA TITTA VAD JAG KAN. Barnen var mer intresserade av YouTube, med Eddie fick lite feel och ville också testa, la sig med huvudet på den lilla kudden (eller okej, på den ihopknölade yogamattan) och la upp benen på väggen – en lite mer chillaxad inställning till att stå på huvudet, så att säga.

Träning med asgrym PT och asgrymma vänner på en måndag (eller vilken dag på veckan som helst, kan jag tänka) – jag rekommenderar det varmt.

image

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

5 Comments

  1. Älskar det här. Blir in i själen genomlycklig. Såklart ni ska stå på huvudet. Och göra hemläxa! 🙂 heja moveitmama och Elin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *