Like a pensionär

image

Kolla här rå! Jag har köpt broddar. Löparbroddar, för att vara exakt. Efter veckor av research (eller en snabbgoogling på löparbroddar + bäst i test) köpte jag dessa för två hunkor på Classe O. Plus sa att de var bäst, och om Plus säger det så!

Så nu jävlar ska det bli snöspringa av. Så snart jag blivit frisk alltså. Så det blir väl lagom till vintern 2019. Men då är jag i alla fall förberedd med broddar och allt.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

  1. Du är väl ändå en riktig inspiratör du! Hade tänkt skita i löpning till typ någon gång i framtiden, men var tvungen att åka förbi Classe idag och köpa likadna brodders som dig! Dock att jag inte ger mig ut i det snöblandade regnet idag för att testa dem, men imorgon kanske?

    • Idag hade man ju fått kombinera dem med typ galonisar och baddräkt, för herre jävlar så blött det var ute i slasket idag.

    • Nämen! Jag bestämde mig också för att köpa dem, fast imorgon. Brukar aldrig ge mig på vinterlöpning för jag gillar inte att bli andfådd när det är kallt, men denna vinter är det ju inga minusgrader att skryta med direkt så jag ska ge det ett försök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *