Vi tar det igen: Ny vecka, nya tag…

10946217_1576722635905468_574118690_nNär förra veckan led mot sitt slut tänkte jag att HURRA, nu är jag klar med att vara sjuk. Sedan kräktes Morris, och ett par dagar senare så även jag. Ni vet enligt lagen om vabruaris jävlighet. Ja ja, jag vet att det inte är februari riktigt än, men jag tänker att vabruari börjat några dagar (veckor) tidigare. Detta innebär att jag klarat av inte en utan TVÅ magsjukor på mindre än en månad, en monsterförkylning och mens. Jo, mensen brukar jag ju få varje månad, men i kombination med all annan magvärk har jag banne mig haft konstant mensmage, eller vad som känns som det, i en månads tid. Eller kanske en och en halv. Lyllo mig.

Men ja, nu när jag skriver detta (jag skrev detta igår kväll – tisdag alltså, detta är ett programmerat inlägg från dåtiden), så känns det som att jag kommer få träna imorgon i mitt kära jobbgym. Helst av allt skulle jag vilja ut och kuta, men väglaget är lite mer som en tundra än som asfalt och jag har vare sig broddar eller snajdiga dubbskor. Åh vad jag vill ha dubbskor. Längtar ut att springa så mycket att det river i mig.

Ska också arbeta på projekt: pullup-grunka (stång?) – och med “arbeta på” menar jag: köp en och peka vart jag vill ha den så att någon som är mer begåvad med en skruvdragare än vad jag är kan sätta upp den säkert. Slaktar’n tyckte jag skulle sätta den ovanför trappan, högst upp, som motivation för att inte ramla. Fast jag vet inte det jag, risken finns att jag hänger där i flera timmar då istället, rädd för att röra så mycket som en fena. Så en pullup-bar, vart köper man en sån då?

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *