Lite separationsångest

wpid-wp-1421869084143.jpeg

Vi ska flytta med jobbet. Inte långt alls, men tillräckligt långt för att jag inte längre ska ha ett gym i källaren. Åh, mitt älskade lilla gym där jag nästan alltid är själv eller max har sällskap av en annan person. Där det finns allt jag behöver (och lite till med tanke på att jag bara använder konditionsmaskinerna och de fria vikterna), det är så nära som det bara går och det känns lite som det är mitt alldeles egna källargym. Men bara i en månad till alltså, och jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till detta. Jag har visserligen möjlighet att gå dit även efter flytten, men då faller den där sköna närhetsfaktorn – inte för att det kommer bli långt, som sagt, men det kommer vara lika nära eller kanske till och med närmare till betalgym som Sats och Fitness24Seven. Och till Solid. Mmmm, Solid. Fast Solid skulle kännas rätt rejält i plånboken. Och på Sats är det alltid asmycket folk och ganska dyrt också – speciellt om man jämför med ett gratis gym i jobbkällaren. Fitness24Seven är ju däremot svinbilligt och vi har ju möjlighet till friskvårdsbidrag via jobbet, vilket mer eller mindre skulle täcka medlemsavgiften där.

Hmm, tål att fundera på – för tillgång till ett gym, det vill jag nog ha ändå. Visst, jag tränar bra hemma, men om jag ska köra marklyft och öva pull-ups så räcker liksom inte min kettlebell och yogamatta.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *