Tack för den, universum.

Bild från @elinbjarkstedt på Insta

Bild från @elinbjarkstedt tagen förra veckan – INNAN universum gav mig the gift of cold from hell.

Ni vet när man ba: YEAH, LET’S DO THIS när det kommer till ens träning? Supertaggad på PT-timmarna med PT-Elin. Superpepp på BBC och till och med pepp på Tough Viking eftersom PT-Elin inte ens la sig ned och dog av skratt när jag sa att det var mitt mål (om hon gjorde det inombords, det kan jag ju inte säga). Ja, ni vet då? Det är exakt DÅ som universum ger en den sköna gåvan av tokförkylning med ilsken huvudvärk, feber och klösiga lejonungar i halsen.

Ja ja. Så kan det vara. Nu mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde i morse, så imorgon ska jag i alla fall till jobbet. Vill det sig riktigt väl kanske jag till och med kan träna vilken dag som helst nu, helst redan i förrgår.

Vet ni vad förresten? PT-Elin kände på min diastas förra veckan och sa att den kändes bra. SÅ himla skönt att ett proffs kollat den och gett tummen upp. Och tack mammamage-appen, du är awesome!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

4 Comments

  1. Man får ju tacka sin lyckliga stjärna för varje dag man INTE är sjuk den här tiden på året. Hoppas du är frisk idag!

  2. Hej! Jag är i v35 (pepp!) och börjar fundera över träning, främst är det diastas, och hur man tränar för att hjälpa kroppen jag tänker på. När jag går in på Play är recensionerna på Mammamage-appen ingen munter läsning, har den funkat bra för dig/er utan att krascha hela tiden?

    • Förlåt för så sent svar!

      MammaMage är det bästa app-köpet jag gjort. Jag hade problem med att den kraschade en kort stund, vilket var efter någon uppdatering som rättades till. Men alltså: ett SÅ värt köp. Jättejättebra – kan inte rekommendera den nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *