Hej hopp!

Idag har jag inte kunnat lyfta just nånting alls, SÅ ont i armarna har jag. Och våffödådå? Jo, vetni, igår när vi tränade med Elin så var jag helt och hållet Rocky och fick ge mig på de där pullupsen som inte alls är för såna som mig (ut härifrån jante! NU säger jag!), och även om jag inte drar mig upp med armkraft utan med ett spänstigt skutt så ska ni veta att bromsa mig ner det kan jag!

Sak jag är grym på: att vara asastark i armarna.

Sak jag är mindre grym på: att fota/be någon annan fota.

Återkommer när mina armar går att använda igen.

IMG_0647.JPG

||||| Like It 1 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *