Hej då, vi ses efter påsk!

Det är bara att inse att Mirijam + gravid = jä-hä-hävligt dåligt träningsbloggande. Dels för att jag de facto inte tränar på grund av sammandragningsfesten som sätter igång så fort jag försöker göra minsta knäböj, men också för att det är så trå-hå-hååååkigt att blogga om sitt tränande när man inte märker av några framsteg.

Träna som ickegravid betyder att man blir starkare, gladare och piggare för varje pass (typ), men hur mycket jag än tränar som preggers så blir jag ändå bara tröttare, klenare och större. Visst, jag blir ju mindre tröttare, klenare och större än vad jag hade blivit annars, men det är ju svårt att känna ren glädje över en sådan icke mätbar skillnad. Och så sammandragningarna nu då, uuuh, mycket värre än när jag var gravid med Sigge.

Det ska vara roligt att blogga. Inte stressande. Därför tar jag nu det otroligt mogna beslutet att överlåta träningsbloggandet till mina tre kollegor som faktiskt tränar, och istället googla allt som handlar om att komma igång med träningen efter ett kejsarsnitt, eftersom det är på det sättet bebis nummer två kommer komma till världen på. Har ni tips så dela gärna mer er redan nu!

Runt påsk blir det bebisfritt i magen, då kommer jag hit igen. Till dess hittar ni mig på min vanliga blogg som jag faktiskt uppdaterar dagligen, tro’t eller ej!

Hej hej!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

3 Comments

  1. Fattar ju varför, men känns ändå sjukt tråkigt. Tiden får helt enkelt gå snabbt! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *