Fy fan vad vi är bra!

IMG_4170.PNG

 

Idag var det ÄNTLIGEN dags att träna med Elin Bjärkstedt! Ursäkta om jag svär, men fy fan så jävla roligt! Och asjobbigt. Herregudrun vad klen jag är, men det sägs ju att vi med PCO-S ska bygga muskler lättare, så förhoppningsvis är det där ett försvinnande problem nu när någon ser till att jag gör rätt. Något bra kan väl få komma ur den där diagnosen, och om jag får önska mig muskler så väljer jag faktiskt det framför regelbunden mens.

Himla gött också att ha fått lite nya mål som inte går ut på den gamla hederliga och lite vaga “bli stark”, som jag har haft som snuttefilt det senaste året. Nu vågar jag tro på att jag kan hitta en mental styrka, att jag kan bli stabil och att jag kan lyckas lyfta min vikt i marklyft. Ärligt talat – om jag någon gång klarar det sista ska jag även fira med min vikt i blue stilton-chips. Märta och Katta har i alla fall Tough Viking i augusti som sitt mål. Vem vet – kanske kommer jag över min rangliga klenhet nog för att hinna anmäla mig innan platserna är slut? Vi får väl se! Oavsett hur det slutar, kommer vi att ha tio sjukt jävla asballa måndagar framför oss! Glädjens tider hörrni!

 

||||| Like It 5 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *