Heja obekväma januari – nu också med barnarbetare

Är egentligen alldeles för blyg för att visa upp mig i bara trosor och träningstopp (varför känns det jobbigare än bikini, som i och för sig också känns jobbigt, men inte riktigt lika?), men nu är det så här jag ser ut när jag tränar hemma och just idag tog Frallan några bilder på… eh… magin, när den hände. Vilket visade sig vara bra, inte bara för att föreviga detta fantastiska samspel mellan mig och Isak, utan också för att få mig att se att jag kanske inte fixar alla positioner sådär tvärsäkert som jag tror ibland. Plankan, när jag inte gör den på knäna till exempel, är nog lite mer av en hängmatta ärligt talat och utfallen (som inte heter framfall, även fast det känns som ett ibland, inbillar jag mig), som jag trodde var min gren, var lite mer av ja.. jag vet inte. Vi kan väl helt enkelt bara säga att jag är en diamond in the rough, som väntar på att slipas.

Jag är hur som haver mäkta stolt över att ha fått ihop mina obekväma minuter alla dagar utom en (och det var igår när jag var ömtålig efter första arbetsdagen efter tre veckors ledighet). Och det är sjukt kul att träna med Isak. Även om det inte blir riktigt som jag tänkt, är han himla peppad på att få vara med, vilket bara det är en pepp i sig, och när andan faller på, kravlar han generöst upp som en extra vikt på mina axlar – utan att fråga först, givetvis.

Hur går det för er andra januaritränare? Är ni igång? Samt: borde jag inte komma iväg och tatuera mig mer, när det är så satans tufft med tatueringar?

IMG_4126.JPG

IMG_4138.JPG

IMG_4134.JPG

||||| Like It 4 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

4 Comments

 1. Men DAMN vilken jägarvila! Starka kvinna!

  Det går ganska bra för mig, nu har jag visserligen inte kört den varje dag – igår var jag till gymmet och sprang och övade lite marklyft istället och ba ORKADE inte fler obekväma minuter. Så appen är jättearg på mig eftersom den tydligen tycker att man ska göra den varje dag. Men man kan ju inte vara alla appar till lags 🙂

  • Jag har inte ens försökt efter måndagspasset. Satan i gatan vilken träningsvärk! Försökte mig på en armhävning igår, men störtdök bara ner i frustande flåsande hög.

   Du är så tuff som ba “kör lite marklyft” 🙂

 2. Sjukt peppande inlägg. Så duktig du är. Å så snygga tatueringar du har.
  Jag vill ha snygga armar och muskelös rygg, några bra (enkla ) övningar som jag kan göra henna (i sömnen)?
  Tack för en inspirerande blogg. Asta( medelålders och rätt pluffsig faktiskt)

  • Tack ska du ha, för alla fina ord!Jag har hört att armhävningar ska vara en toppenövning för hela överkroppen, men jag är så klen att det inte ens är roligt. Annars tror jag på kettlebells! Om jag kommer på någon genvägsövning lovar jag att återkomma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *