Tights-tips!

keylaKommer ni ihåg mitt maginlägg jag skrev för något år sedan? Nej, jag ska inte bjuda på någon statusuppdateringsbild på hur den ser ut idag – den är fortfarande hängig. Så klart, för ska sanningen fram var väl inte 2014 det år som kommer gå till världshistorien som det mest träningspeppade eller friska året. Och då händer det ju kanske inte så mycket på magfronten, det gör det ju inte. Men visst, den är lite mindre hängig, det är den ju, så det finns nog hopp för den. Nu vill jag ju, precis som när jag skrev det första inlägget, poängtera att jag inte på något sätt vill säga att det är fel med hängiga magar. Det är det inte, det är en fullt naturlig sak. Men grejen är att den är så himla obekväm, speciellt när kroppen ska springa eller hoppa, kanske mest hoppa faktiskt – du är den så tung. Jag tycker det är jobbigt.

Men vet ni vad som verkligen underlättar träningen om man har sådant här magfluff som jag har (eller tuttmage som Edster kallar den, på ett väldigt kärleksfullt sätt mind you – både Morris och Eddie är JÄTTEFÖRTJUSTA i min mage) – ett par tajts som är höga i midjan. Jättehöga. Gärna så där höga som jag aldrig i mitt liv hade kunnat tänka mig att ha på mig för några år sedan. Hög midja på ett par träningstajts = bästa polaren till mage som är i vägen för träning.

Jag fick massor av tips på tajts för ett år sedan av er, och till slut beställde jag hem ett par Shape-tights från Röhnisch, och jag ÄLSKADE dem. Jag köpte dem på deras rea i somras och vill typ inte ha på mig något annat på mina ben. Helst skulle jag jobba i dem också, men någon måtta får det ju vara. De är lite pricey (dryga 700 spänn ordinarie pris), i alla fall om man som mig är van vid att köpa rea-tights på H&M, men på rean i somras betalade jag halva priset och jag skulle villigt pynta fullt pris för dessa brallz. Men istället kan man ju invänta nästa rea, och den håller på just nu – så då passade jag på att beställa hem ett par till, till halva priset.

För att göra ett långt inlägg kort (eller nej, det blev ju fortfarande ganska långt, men ni vet…), så vill jag helt enkelt dels tipsa om dessa tights (jag gillar Shape  Keyla 7/8 Tights – men det finns lite olika varianter på deras Shape-tights) och dels tipsa om att de finns på rea as we speak.

Skillnaden ett par vettiga tights kan göra för träningen: enorm! Hög midja for the win!

PS. Midjan på dessa brallor går att vika ned också, om man inte gillar att den är hög alltså.

||||| Like It 3 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

3 Comments

  1. Åh jag har precis också upptäckt det underbara i shape byxor när man tränar. Visst känns det ungefär lika lätt att ta på sig dom som när en försöker ta på overall på ytterst motsträvig 1,5 åring men när dom väl är på, OMG! Hej då skumpig rumpa och magen som annars stör mig när jag springer… Jag vill tipsa om dessa också:

    http://www.rohnisch.se/sv/artiklar/shape-milla-7-8-tights.html

    Också på 50% rea och drygt 10 cm högre midja än modellen Kayla, helt awsome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *