I mål!

Hur gick det för er med armhävningarna? Kom ni nån vart? Det känns som att min uteblivna uppdatering på den fronten viskar om ett misslyckande (eller ett ännu-inte-där-ande), men nej då! Jag har bara haft lite fullt upp med alla ungar och nervösbitande av naglar inför jobbstart serni. Jag kan nu! På tårna! Ett par stycken! Hoppas det gått lika bra för er, och om inte – fortsätt i januari förstås. Kanske peppade av Sofias Seven-utmaning (som jag också hakat på)!

The face of nån som kan göra armhävningar på tårna. Och lite rosig efter ett sjuminuterspass.

 

||||| Like It 1 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

One Comment

  1. Jag kom en liten vart, trots allt, men får fortfarande för ont i handledsröven. Eller ja, den är ju inte en röv, men den är så jobbig att den lika gärna kunnat lukta som en. Hejar på dig istället!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *