Gott slut & Gott nytt!

image

Om jag ägnade ens hälften så mycket tid åt att faktiskt träna som  jag ägnar åt att TÄNKA på att jag ska träna, jävlar i min lilla låda så vältränad jag skulle vara då. Men det gör jag ju inte, för jag tycker liksom att det är lite väl bekvämt i soffan och så himla mycket trevligare att tänka på hur soft det vore att vara alldeles yogazen och vig än att faktiskt stå i en otymplig hund med krum rygg och böjda ben samtidigt som jag undrar hur lång tid det egentligen tar innan man blir lite mindre klumpig och lite mer som yoga girl?

Utan att faktiskt avlägga några nyårslöften för 2015, för jäklar vilken fail det blev på mina överdådiga och kanske något naiva träningsinriktade löften för 2014 – jag menar 200 pass på ett år, TRODDE jag ens på det själv? För den som är intresserad nådde jag 28% av mitt mål, ganska så illa pinkat, om ni frågar mig. Men också väldigt typiskt mig, att sätta ett högt träningsmål när jag är inne i en period av träningsflyt, för att sedan landa platt på min rumpa och helt komma av mig.

Men vet ni, jag tror på riktigt att 2015 kommer att bli ett awesome träningsår för min del. För hör här:

  • Den 12 januari börjar jag, tillsammans med Märta och Sofia, att träna med fantastiska Elin som vi mötte på Crossfit Solid. Det optimala hade ju förstås varit om vi kunde flyga hit Mirijam varje måndag för denna grupp-PT-härlighet, men även om jag hade varit asrik och lätt hade kunnat ordna det, så skulle hon nog vara för busy med alla sina hundar och barn och fantastiska hus som inte ligger i Stockholm.
  • Den 14 mars är det Blogger Boot Camp, och förlåt mig för att jag tjatar, men peppen på detta är enorm. Och då har jag inte ens säkrat en plats ännu. Gud, tänk om jag inte hinner få en plats – då kommer jag ägna nyårsdagen åt att böla. Sedan att jag kommer vara nytatuerad på överarmen eftersom jag äntligen har en tid med Klara då för att komma närmre färdigställandet av Behemoth… äsch, det går säkert bra. Lite tatueringsjuice har väl aldrig förstört ett träningslinne.
  • I slutet av augusti är det Tough Viking. He he he. Är lite nervös inför detta. Om man med “lite” menar, DAMN, jag måste fan steppa upp mitt game lite typ nu, eller för ett par månader sedan.
  • I oktober är det Tjurruset – och jag är lite sugen på det med. Inte för att jag kan springa en hel mil, men det kan väl inte vara helt jädra omöjligt. Eller?

Så där ja – fyra peppiga saker att se fram emot, en som börjar snart, en som är när det nästan är vår, en som är i slutet av sommaren och en på höstkanten. Och så gäller det bara att fylla upp tiden där emellan med asrolig funktionell träning och löpträning och yoga. Japp, det låter så himla bra att jag tror jag tar och kastar fram yogamattan redan nu och över på mina klumpiga hundar.

Gott slut och gott nytt! Hoppas att ni hänger med oss under 2015 också.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *