Dagvilla och julkoma

 Jomen lite så har det väl varit. Hela förra veckan bara svischade förbi i ett socker- och gräddindränkt töcken. Rört på mig har jag gjort not so much, en enda stackars barnvagnspromenad (som visserligen var rätt pulshöjande pga tung dubbelvagn, snöpulsning och 6 km totalt för att gå in på affären inne på byn och tillbaka) har det blivit och så lite lek ute i snön med storbarnet. Och jag har nog hävt fler knäck och julmust än armar. Men det är ju så det ska vara, så inget ont om det. Julen är lathetens högtid, en hyllning till lättjan. (Eller va? Var det inte så? I min familj i alla fall).

imageTill exempel här hade jag rört mig. Sen fanns det nog inga fler bilder på något sådant spektakel.

||||| Like It 1 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *