God fortsättning

wpid-dsc_2098_2.jpg

Här var det inte direkt någon överdriven aktivitet, det kan man ju inte påstå. Men hörrni, det tar på krafterna att jula skiten ur sista dagarna av året. Jag har försökt yoga lite till, men tillsammans med de där två små odågorna så är det inte så lätt. Och på jobbet har det faktiskt varit jättemycket. Och sedan åt jag så mycket janssons att jag inte riktigt orkade träna. Och ute är det halt och jag har inga broddar och oj oj oj. Men ett litet träd ute i snön iklädd kängor, det fick jag i alla fall till. Det måste väl räknas? I alla fall lite?

Imorgon fyller Slaktar’n år. Sedan är det nästan nyårsafton. Och efter det ÖPPNAR ANMÄLAN TILL BLOGGER BOOT CAMP. Så ohyggligt peppad på detta att internet antagligen kommer ligga nere precis då när de åtråvärda platserna släpps. Är det någon mer där ute som sitter och väntar på detta?

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *