Träningsevent coming up!

wpid-dsc_1239_melissa_sign.jpg

Onsdagar – det är den dagen jag har bestämt mig för att jag ska skriva ett inlägg här på bloggen per vecka, MINST. Låg lägstanivå om en jämför med kraven jag ställde på mig själv då jag drev skönhetsbloggen Bjooti, där min lägstanivå var två inlägg om dagen, men alltid strävade efter tre. Nu har jag alltså svårt att prestera ett inlägg per vecka. Skärpning Katta.

Vet ni vet ni? Nästa lördag ska jag och mina två stockholmsbaserade bloggkollegor här på Move it mama på en träningsfest som Träningsevent anordnar tillsammans Crossfit Solid. Peppen på detta = ENORM. Dels för att det ska bli ASKUL att göra något tillsammans med Märta och Sofia och dels för att jag är så fasansfullt nyfiken på crossfit (och lite rädd) (om man med lite menar jättemycket eftersom jag tycker att crossfit verkar vara den typ coolaste träningsformen där alla är asstarka) (och också rädd för att jag kommer älska det, eftersom crossfit inte är den billigaste träningsformen direkt). Under denna halvdag ska vi få lära oss om styrkelyft, workshoppa en av tre möjliga workshops (vi har valt kettlebells allihopa) och sedan köra en WOD. Åh, jag blir nästan avis på mig själv faktiskt. Och tycker så klart samtidigt att det är orimligt att Mirijam bor så långt borta att hon inte kan haka på hon också.

Och vet ni vet ni mer! Den 1 januari öppnar anmälan till Blogger Boot Camp 2015. Och nu är jag inte nyförlöst. Och jag ammar inte flaskvägrande bebis. Och jag är inte gravidtrött-deluxe (alltså, jag är ju inte gravid – detta var INTE ett smygoutande. Jag upprepar: JAG ÄR INTE GRAVID). Och jag är inte föräldraledighetspank. Jag kommer visserligen att vara nytatuerad (har tatueringstid dagen innan Blogger Boot Camp) men det tänker jag skita högaktningsfullt i – för 2015, då ska jag gå på Blogger Boot Camp. Och därmed f-ing basta!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *