Mammas blåa november

image

Så kallad vardagsmotion

Eddie var på 3-årskontroll härom dagen och fick bland annat rita. Han tog en blå krita och ritade ett virrvarr av streck.
Vad ritar du, undrade BVC-sköterskan.
Mammas blåa november, svarade han.

Och jo, nog har november inte bara varit grå utan även rätt blå på grund av allsköns skit som kastas vår väg. Det är inte mycket som klaffar och jag är trött. Så trött.

Träning blir det inte mycket av just nu (om man inte räknar att gå på knäna för att försöka få allt att gå ihop), men väl vardagsmotion. Alltid något, även om stegräknaren i mobilen dagligen hånar mig med de sorgliga siffror den har att redovisa från föregående dag (är det fel på den? Går jag så här lite? Eller är skillnaden att den inte sitter fast i min byxlinning och därmed missar alla steg jag tar när den snällt ligger kvar på skrivbordet på jobbet?).

Skönt dock att årets omgång av cellprov visade att jag inte bär på HPV. Trist är dock mammografin på grund av bröstknöl första december som hänger över mig som ett stormmoln.

Men this too shall pass. Önskar bara det kunde passera nu snarare än så småningom.

image

Övning: lyft med asstor vagn + 2 barn och mat. Och paket.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *