På tal om hemmaträning

image

Märta efterlyste som sagt tips på bra hemmaträningspass – jag vill bara säga en sak: NTC Nike Training Club. Jag har skrivit om den tidigare (för ganska precis ett år sedan, ser jag när jag tittar i arkivet) men den är banne mig värd att nämnas igen. Och igen. Och igen.

NTC är en app (finns till både iphone och android) med MASSOR av grymt bra pass i olika nivåer. På riktigt, ska man bara ladda hem en träningsapp så är det utan tvekan denna. Men den i mobben har du alltid tillgång till en flora av svettiga pass! Ja just ja, den är gratis också! GRATIS!

Varsågoda för bästa tipset ever!

||||| Like It 4 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *