*drömmer mig bort till livet (och garderoben) post gravidmage*

Att vara gravid är inte min favoritgrej här i livet, det är ju konstaterat sedan länge. Och en annat icke-favoritgrej är att träna i fula kläder. Det finns liksom en anledning till att de flesta träningsexperters komma igång-tipslistor ofta innehåller “köp något fint du känner dig bekväm i”. För det BLIR faktiskt roligare att träna om man gör det i något som är anpassat till aktiviteten istället för att skutta runt i sin killes noppiga mjukisar och en slapp dassig t-shirt (var så god för mental bild av mig denna morgon).

Jag har ju varit gravid och post gravid sedan november 2012, så det finns väääldigt mycket i min garderob som jag inte använt på… ja, några år. Blir pepp bara av tanken på allt som ligger på vinden och väntar på att jag ska återgå till pre preggo-size i slutet av nästa år någon gång men det går ju att drömma om lite nytt också när man varit så himla duktig och byggt två helt nya människor inuti kröppa på lika många år?

Så – här sitter jag och prokastinerar genom att surfa runt och dreggla över snygga träningskläder som jag vill ha. Som de här tightsen till exempel:

tights

 

Från vänster till höger, Adidas, Adidas, Björn Borg. Alltså HUR SNYGGA? Ska skicka en länk med det här inlägget vidare till tomten och hoppas på att jag varit tillräckligt snäll i år.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Mirijam

Mirijam födde sitt första barn i slutet av augusti 2013 och var före den graviditeten i vad som lite blygsamt skulle kunna beskrivas som "sitt livs form". Men efter graviditeten – not so much. Men – det hindrade henne inte från att tio månader senare bli gravid igen och med en aldrig sovande lillasyster född i april 2015 är nu är vardagen en ständig kamp mellan extremtröttma, träningspepp och soffhäng. Mirijam är före detta journalist men numera tatueringsborttagare och driver studion A Bushel & a Peck i Malmö och gillar löpning, adrenalin, tatueringar, resor, färg och öl. Och internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *