Sofys julcirkel i november

Tipsade precis Mörtis om Sofys julcirkel, men kom på att jag ju även måste tipsa alla er som läser här om den. Igen. Vi tipsade ju om den här förra året också! Gjorde ni den då? Förra julen? Det gjorde jag och den var ahahaaasjobbig och gav mig en träningsvärk i låren, som varade långt in i mellandagarna. Tänk då att Sofy var gravid när hon filmade den? Ja du hörde rätt Mirijam: gravid. Upp och hoppa!

||||| Like It 3 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *