Mer hemmaträning tack!

Vi kanske kan säga som så att jag fick blodad tand efter min lilla hemmaträningssession förra veckan. Eller, blodad tand – jag hade sån himla sjuk jäkla träningsvärk i flera dagar efteråt. Uppenbarligen har jag inte alls gett det hela den chans det förtjänar. Jag vill ha mer. Ge mig mer. För att tala klarspråk: hit me med alla övningar som är asbra (tänk på att jag inte har några redskap utom tidigare nämnd träningsmatta och två tiokilosklumpar till bebisar), alla youtubevideos jag inte får missa och de annorlunda uppläggen som effektiviserar!

Åkte på en liten sjuka igen förra veckan (nähä? Så konstigt? På hösten?) och nu är jag jättejättesugen på att få riva av ett ordentligt pass så fort halsen är okej igen…

||||| Like It 3 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

5 Comments

  1. Men vilken knäpp länkning det blev? Jaja. Det är Sofy du kommer till i länken och det andra passet finns som sagt på jutjub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *