Lite MEH

image

Mjaha! Blogga! Träna! Nej, det har varit lite ont om det senaste tiden va? Jag åkte ju på världens dunderförkylning som inte bara var dundrig utan även envis. Efter två veckor tänkte jag äsch jag tränar. Varpå min kropp tydligen tänkte ha, suck it! Och straffade mig med asjobbig hosta också. Så då bestämde jag mig för att låta förkylningen bli väck, och jo, på den vägen är det lite. Det är tungrott, det är barn som inte sover, det är mycket på jobbet och det är just ingen träning alls, vilket så klart stressar mig en del. Och vad gör jag när jag är stressad? Mular i mig onyttiga saker i drivor.

Det känns helt enkelt lite meh just nu. Men jag kommer nog igen. Vilken sekund som helst nu.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. Johodå, den där körde jag också, att träna när jag kände mig halvrisig. Och nu har jag haft feber och världens halsont som tack så det var väl inte världens bästa idé. Men det är ju så lagom kul när en sak efter en annan avlöser varann och hindrar ens träningsplaner. Suck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *