Att inte riktigt hinna

Katta skrev ju alldeles nyligen om det här med att pussla för att få allt att gå ihop och för att hitta tid till träning. Och även här pusslas det. Oj, vad det pusslas. Och ibland tror jag att jag inte ser skogen för alla träd, eller som förra veckan när inget funkade som det skulle (ni vet, nattningar som aldrig tar slut) och pass efter pass fick flyttas på eller ställas in och det kändes som att jag inte tränat NÅT. Men. Jag kom faktiskt iväg till gymmet en gång. Och sprang en gång (och rejält snabbt gick det dessutom). Och räfsade löv i tre timmar på lördagsförmiddagen som resulterade i träningsvärk på söndagen. Så totalt sett så blev det som vilken träningsvecka som helst, faktiskt. Ibland har jag nog lätt att lägga för mycket fokus på det som inte blev av och helt glömma bort det som blev av, eller det som blev istället. Sen är det ju dessutom så att jag är föräldraledig och ju rör på mig flera timmar dagligen eftersom mina små guldklimpar bara vill sova tupplur i rullande vagn, så promenerar gör jag ju faktiskt två, tre timmar om dagen. Och vem hinner det? Så, som pusselvecka betraktad så måste jag känna mig nöjd med förra veckan. Sen om det nu inte hade blivit ett enda pass – vad gör egentligen det? Så ser det faktiskt ut ibland. Ibland måste man lägga ett par pusselbitar åt sidan, och man ska inte tro att det alltid är de man själv helst skulle välja.

IMG_9082Ett av de pass som faktiskt blev av. Och ibland får man faktiskt välja den snygga före-löprundan-bilden.

 

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *