Hakar också på: mina 30 bästa

Jag gillar också listor, så medan ungarna river upp ett gäng nylevererade kartonger (hjälpsamt OCH de roar sig (och får i sig mellis, fibrer är bra osv)) passar jag på att fylla i listan som Jeanna skickat vidare till oss och som Sofia fyllde i igår.

 • Löparsko: Nike Lunarglide och så nån siffra. Har haft dessa båda senaste köpen och inte ett skavsår har jag fått!
 • Macka: Om jag får tänka framåt så är ju faktiskt julskinkemacka den godaste mackan.
 • Sportbh: En från Shock Absorber. Hittills den enda som håller mina rejält tilltagna tuttz på plats vare sig jag hoppar eller springer. Dubbla hyskor bak som är svinbra när man ska ta av och på men asdåliga när man ligger på rygg och gör övningar, eftersom de trycker på ryggraden och gör ont. Jag tar det goda med det onda.
 • Resa: Just nu en barnfri resa till soligt ställe. Annars med barn och pojkvän i någon trevlig stad. Alltså jag har inte rest så mycket, men jag gillar de av Europas huvudstäder jag varit i.
 • Champagne: Ja tack. Ingen preferens vad gäller märke, men de svinbilliga går bort.
 • Shapetights: Alltså jag vet inte vad det är? Löpartights? Jag gillar Craft, de brukar sitta bra i midjan.
 • Juice: Apelsin. Eller grape.
 • Podcast: Karin och Sara. Rösta på dem i podradiopriset vetja!
 • Skida: Åker inte skidor. Vare sig på längs eller tvärs.
 • Hösttights: Köpte ett par värmetights tidigt i våras från Nike och det var ju skönt. Annars funkar ju lager på lager också.
 • Tesort: Dricker knappt te, men i så fall Chai eller Earl Grey, med massor av socker och mjölk.
 • Vatten: Kallt och gärna med citron.
 • Bil: Vi hr en Nissan Qashqai +2 som rymmer två vuxna, tre barn i bakvända stolar samt en tvillingvagn…
 • Guilty pleasure: Mikrad fulost med olivolja och flingsalt på.
 • Skidsockor: Jag gillar varma strumpor men skidar som sagt inte.
 • Efterrätt: Pekanpaj. Mmmm…
 • Väst: Använder jag icke.
 • Myströja: Yllekoftor, eller den jag har nu som jag köpte när jag gick i gymnasiet som är stor och svart och som barnen får kladda och snora fritt på. Eller, det gör de ju med alla kläder.
 • Pasta: Helst hemgjord, men det hinner man ju typ aldrig göra, annars torkad och då helst spaghetti (eller nån variant av det).
 • Träningslinne: Mitt favvo kommer från adidas.
 • Värmeplagg: Har ett bambuunderställ som värmer gött!
 • Frukost: Oftast macka, alltid kaffe.
 • Hörlurar: Inears från Urban Ears.
 • Gymskor: Nike Free.
 • Reflexväst: Åh gud, borde verkligen skaffa en sån. Tur att jag alltid har färgglada kläder när jag är ute och springer.
 • Jeans: Skulle vilja hitta ett par schyssta, men kroppen ser ju lite annorlunda ut efter tre ungar så jag måste nog ut och undersöka utbudet ordentligt för att hitta nåt som passar. Just nu använder jag jeggings från Dr Denim, men de håller ju inte så bra pga superstrechiga.
 • Pannband: Om det blåser men inte är mössväder.
 • Lax: Det äter vi en hel del. Ekologisk om det finns.
 • Träningsapp: Runkeeper för löpningen och Spotify för peppen!
 • Löparjacka: Har två stycken, och båda har jag fått gratis i samband med nån tidnings-prova-på-grej.
||||| Like It 0 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

3 Comments

 1. Hurra och tack! Pekanpaj ja, det kan kanske vara den godaste efterrätten ändå. Har också en Shock absorber som jag gillar mycket, förutom att den ger mig Madonnapattar, det känns ju lite -92…

  • Hade en variant av den förut som blev rätt strutig, men efter det har jag hittat en annan som plattar till mycket mer. Har ingen aning om vad modellen heter däremot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *