Fiats 30 bästa

Eftersom att förra veckan spenderades med spänningshuvudvärk (ja hela veckan)(ja igen), så har jag inte riktigt någon träning att redovisa här. MEN Jeanna har ju skickat vidare en lista till oss, och svag som jag är för listor är detta givetvis ett strålande tillfälle att tacksamt ta emot denna uppgift. Så! Här har ni dem! Mina 30 bästa:

Löparsko: Asics någontingnågonting. Finns på bild här! Ville köpa neonrosa Nike eftersom att de var mycket snyggare, men de satt helt enkelt inte lika bra och jag tänker att hela knän är bättre, än snygga skor.

Macka: Kan omöjligt välja en, men om vi pratar mjuk macka så är det limpa med tartex och inlagd gurka, och pratar vi hård macka så är det antingen den här med tofu eller en med mosad avokado, tomat och örtsalt.

Sportbh: Först trodde jag att det var den här från Nike:

Men sedan insåg jag att det nog är Adidas Supernova Racer Bra.

Resa: Jag vill tillbaka till Amsterdam. Det vill jag. Var där alldeles för kort tid. Och Sydafrika för att titta på hajar? Heeeell yes. Men alltså, jag är inte sådär jättemycket för att resa egentligen. Jag gillar så klart att upptäcka nya ställen, men för tillfället befinner jag mig på en plats i livet där jag är ganska nöjd med sovmorgon och hotellfrulle.

Champagne: Tjaaa, varför inte. Bjuder du?

Shapetights: Ehrm… springer rätt ofta omkring i säckiga gympabrallor från Ellos – men säck är väl också en form, eller?

Juice: Tropicanas cloudy apple eller tomatjuice tillredd som en virgin mary.

Podcast: Plånboken i P1, Språket i P1 och… eh…. Rätt avigt som jag pratar i själv, Mvh Bara lite egenkär

Skida:En med ärtor i helst, annars finns det bara risk för brutna ben.

Hösttights: kompenserar årstid med högre strumplängd, så nej, hösten har inga speciella tights här inte

Tesort: Med risk för att låta mycket mera posh än vad jag är: Grand Hotel här i Stockholm gör ett eget te och det är ta mig fan det godaste te som finns. På andra plats kommer lapsang och på tredje plats något grönt med citrus eller jasmin.

Vatten: med så mycket kolsyra som möjligt.

Bil: Vi har en Volkswagen Bora från 2003. Längre än så sträcker sig inte mitt engagemang.

Guilty pleasure: Bon Jovi med extra mycket hår på bröstet kan få mig att känna mig lite guilty faktiskt

Skidsockor: OM jag hade skidat, hade det givetvis varit ett par av mina egenstickade sockor. Men nu skidar inte jag, så: pass.

Efterrätt: Vad som helst med choklad.

Väst: Min sambo har typ tio jeansvästar och en skinnväst – det räcker för att avskräcka mig.

Myströja: Den hära faktiskt (om t-shirt får räknas som tröja, annars myser jag mest i koftor):

560

Pasta: med hårdstekt rökt tofu, vitlökssmör och massa riven ost – I kid you not: det godaste som finns.

Träningslinne: Det rosa med tryck designat av Chris Isaak och det röda med tryck designat av min vän. Båda är bäst.

Värmeplagg: Kofta. Helst den jag håller på att sticka i ull nu.

Frukost: Scandics! Eller bovetegröt med bär och sojamjölk. Eller turkisk yoghurt med honung, nötter och frukt. Och kaffe. Väldigt, väldigt mycket kaffe.

Hörlurar: Har dem som kom med iPhony när jag sålde min själ till Telia för ett år sedan. Man lägger liksom in dem i örat. Hatar sådana som trycks in, så mycket att jag vill stämma personen som uppfann dem.

Gymskor: Gymskor? Alltså jag har alltid mina Asics någontingnågonting. Å andra sidan gymmar jag väldigt sällan, så… pass.

Reflexväst: Ja. Helst. Vill inte bli påkörd.

Jeans: Har bara ett par. De är från Lindex och fyller sitt syfte. I övrigt föredrar jag kjol.

Pannband: Jajamensan!

Lax: Nej. Jag är vegetarian.

Träningsapp: Nike running för spring och Träningspass för cirkelträning.

Löparjacka: Jag har en, men har ingen som helst aning om märke, för oftast brukar jag använda min Ramones-hoodie istället.

Sådärja. Jag utmanar mina bloggkolleger att också göra en lista nu! Det har i och för sig Jeanna redan gjort, men jag tänker att om vi är två mot tre kanske det händer lite mera!

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *