Vad vi har gett oss in på

Okej, vi (Katta och jag) ska springa Tough Viking. Okej. Eller, springa och springa – det är ju lite annat man också ska utsätta sig för hinna med under di där 15 kilometrarna. Var in och kollade nu för att på något sätt lägga upp träningen under det kommande knappa året och här är saker jag behöver öva på som jag aldrig gör:

 • Klättra, vilket känns okej. Normal grej och förmodligen bra armträning.
 • Åla, känns väl jobbigt. Och smutsigt. Kanske mest jobbigt för att det är så smutsigt.
 • Springa i däck. Var man nu får tag på däck.
 • Isvak. ALDRIG i livet att jag tänker öva på det.
 • Elchocker. ALDRIG i livet att jag tänker öva på det. Den chocken tar jag när den kommer *asgarv*. Man behöver inte öva på att föda barn heller.
 • Simma, vilket jag faktiskt gillar. Och vilken TUR att simning ingår i mitt alldeles sprillans gymkort!

Så skönt att jag inlett denna vecka med en neverending nattning istället för att komma till gymmet. För så är det ju med småbarn. Ibland sover de inte. Förra veckan var jag på gymmet i alla fall:

IMG_8858

OCH ute och sprang:

IMG_8845

 

Nähä hoppsan, den bilden var visst raderad. Men jag lovar. Sprang gjorde jag. Också.

||||| Like It 2 Gilla |||||

Märta

Märta fick sitt första barn 2011 och sitt andra och tredje på Lucia 2013 (jajjemensan, här slog hon minsann till på två på en gång). Hon har väl egentligen varit mer av typen skolka-från-skoljympan än den som frivilligt rör på sig, men de senaste åren har något hänt och på träningsmeritlistan står numer till exempel en avklarad halvmara. När det gäller val av träningsform så är det främst löpning som lockar, och detta enligt devisen lagom tempo och choklad i slutet. Ska göra något så tufft som att springa Tough Viking tillsammans med Katta 2015.

7 Comments

 1. Annars håller vi på att renovera barnrummet och alla kontakter är blottade, om du vill kan du komma hit så slår vi på strömmen så kan vi försöka glida förbi sladdarna som sticker ut utan att få asmånga stötar.

  Jag är mest orolig för simningen. På grund av BLÖTT och att jag har en viss fobi gällande vatten. Syns ofta på mitt smutsiga hår.

  • Åh, gu vilket schysst erbjudande! Men jag har nog inte tid. Måste, eh, bada ungarna?

   Aha. Men dra och simma med mig på torvalla nån dag! Bring your badring!

 2. Gillar er blogg skarpt!

  Var hittar jag Märtas blogg? Det står i hennes presentation att den finns men det går inte att klicka

  • Som Katta säger så har jag ingen annan blogg, men jag finns på insta! Heter muertaw där. Låst konto, men det är mest för mina elevers skull, är inte folkskygg av mig annars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *