Obs! Obs! Viktigt meddelande!

På måndag morgon, tidigt tidigt, ska jag och Katta sväva som lindade kåldolmar i en lokal någonstans på Sveavägen. Nej. Jag har inte rökt något olämpligt. Detta är alldeles sant! Om ni vill veta mer, får ni titta in här nästa vecka.

För övrigt har jag läst igenom alla mina inlägg om löpning. Alltså man kan ju undra om jag inte borde starta en blogg som heter “den motvilliga motionären” eller “löp halva linan ut” eller “bittra benet före”? Det ska jag inte. Men jag ska kanske kväva närkingen som gillar att gnälla, lite oftare.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

    • Ja precis! Är lika delar skräckslagen som förväntansfull inför detta spektakel. Kommer definitivt INTE se sådär graciös ut som folk gör på bildgooglingen av det 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *