Gästbloggande mamas och tillökning

Här händer det grejer! Dels får Move it Mama tillökning av en fjärde mama som heter Märta – henne får ni läsa mer om snart. Och dels så välkomnar vi gästbloggande mamas med öppna armar, och först ut är Emma, som ni också får läsa mer om snart. Och om DU är intresserad av att gästblogga här, maila oss då på moveitmama.se@gmail.com.

Woop!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *