The whole tutt, and nothing but the tutt

image

Jag skulle ha tränat i måndags. Och idag. Men det har jag inte. Vet ni varför? För jag har en tutte the size of Gästrikland efter att jag återkallade Morris rätt att tutta nattetid i lördags. Med andra ord, jag har slutat amma, eftersom nattamningen var den enda amningen vi hade kvar att fasa ut och nattamningen störde sömnen för oss både på ett sällan skådat sätt. Morris gillade läget hyfsat snabbt. Min kropp däremot är en smula trögare och fortsätter att producera mjölk i vad som varit the tutte of choice (höger) och den är en smula, vad ska vi kalla det, SKITFULL OCH GÖR SVINONT. Envis som jag är vägrar jag pumpa eftersom jag inte vill stimulera min inre mjölkko mer och tja, senaste dagarna har den varit så full och spänd och öm att jag knappt kunnat nudda vid den utan att det gjort ont och blotta tanken på att pressa på mig en tränings-bh och hoppa loss i gymmet (allt som innefattar att inte vara blixtstilla känns som att hoppa loss i rutten) får mig att nästan kissa på mig i ren och skär skräck.

Men kanske, KANSKE, börjar det gå åt rätt håll nu. Det gör bara ont nu, inte längre svinont, och det är ju en bra grej. Så mitt mål och min stora förhoppning är att våga dra på mig träningskläderna imorgon och köra ett hyfsat ohoppigt pass i gymmet. Håll tummarna för tutten (och håll tummarna för att jag inte drar på mig en mjölkstockning som straff för min envishet)

PS. Är Gästrikland stort?

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

One Comment

  1. På med träningsbehån ändå! Nej, nu är jag inte evil träningscoach, men är det nåt jag är en fena på så är det att stoppa mjölkproduktion i tuttarna! Träningsbehån är bra för 1. Stoppar upp produktionen till viss del och 2. Det gör inte ont för att de mjölkstinna juvren dinglar omkring (här utgår jag från mig själv…). Gör det ont kan du ta lite smärtstillande som också är antiinflammatoriskt så minskar du också risken för stockning. Och while at it: på med en träningsbehå till. Är du typen som läcker mycket så i med ett par amningskupor också. Eller om du är mig: ett par blöjor i strl fem. Snart är du på’t igen i gymmet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *