När självutlösaren dödar dikten

Ni vet när man tränar och känner sig så sjukt smidig och bra och snygg och tänker “Jane Fonda’s got nothing on me” och så passar man på att fota sina buttkicks och jumping jacks med självutlösaren för att fånga sitt moment of glory? Ja. Låt oss säga som så här: ibland är det bättre att leva i ovisshet, än att använda självutlösaren. Det som jag trodde var min tuffa min av “in control” har visat sig vara något helt annat. Jag har över trettio bilder som visar det nu. Att jag ser ut som ett murveldjur när jag springer och en panikslagen tant när jag hoppar. Hurra?

IMG_1471.JPG

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *