Squatparty

image

Ni vet hur andra ba: JAG ÄLSKAR BURPEES? Jag älskar inte burpees så jättemycket just nu, för min kondition har liksom fått sig en torn efter månader av chips och cola i soffan (inget ont om chips och cola i soffan, men så här i efterhand hade det kanske varit bra om jag kombinerat chipsandet med i alla fall en skvätt träning då och då, men det är ju lätt att vara efterklok).

Men vet ni vad jag älskar? Squats! Jag gör faktiskt det. Igår när jag squattade loss i gymmet tänkte jag till och med att fasiken vad jag gillar squats. Det innebär troligtvis att det är dags att byta till lite tyngre vikter. Det ska jag göra imorgon, då jag tänker köra passet Squat Party i NTC-appen.

Squat party – smaka på den. Har höga förhoppningar om att mina ben kommer skaka så mycket att jag måste ta hissen upp till mitt kontor.

||||| Like It 0 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *