Träning hösten 2014

Hösten verkar inte komma igång på allvar förrän nästa vecka enligt SMHI och lite samma sak gäller för min träning. Alltså jag missade ju att anmäla mig i tid till yogakursen och sedan hade jag så klart kunnat träna hemma eller springa istället, men det blev liksom mer en orgie i choklad, ost och Mikkellers alkoholfria öl här hemma på soffan.

Vet ni vad som är skitsvårt? Att se att träning ens får plats i ens liv när man faller ur den. Jag har inte fattat hur jag ska orka eller ens hinna ge mig ut, med allt annat som ska göras. Kommer jag aldrig träna igen, frågade jag till och med mig själv nu i veckan. Och det är så klart att jag kommer det. Det gäller ju bara att sätta igång – med reservation för att ordet “bara” är väldigt komplext i sammanhanget. Idag kände jag att det fick vara nog med ojande hur som helst och tid för gympandet istället. Så jag letade upp Jillian Michaels 30 day shred, level one, på youtube och körde igång så att svetten sprutade så fort jag lagt Isak för middagsvilan. Är det ett träningspass jag älskar så är det detta. Jag kommer tillbaka till det hela tiden oavsett om jag har fallit ur träningen eller lyckats hålla igång den ett tag. Passet har nämligen allt och det är inte så fasligt långt, så därför är det hyfsat lätt att pressa in. Jag vet att vi har skrivit om det innan här, men det är så himla bra att jag lägger upp det igen. Det behövs hantlar, eller små tyngder. Jag moddade passet idag och tog kettlebells, vilket om möjligt gjorde allt ännu bättre. Var så god för tips!

Har ni själv några youtube-favoriter som ni alltid kommer tillbaka till? Dela gärna med er!

||||| Like It 2 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *