Men lade vi av eller? Svar: nej

Katta avslutar sin föräldraledighet och har fullt upp. Majsan har tagit på sig ett års sysslor under en månad och har fullt upp. Jag har haft lite tragedier, sjukdomar och ett nytt jobb och har haft fullt upp. DOCK har jag sprungit Bellmanstafetten, och jag måste så klart dela med mig av hur det gick, efter all ågren jag delade med mig av här innan.

Så här gick det: jag var sämst. Inte av alla som sprang, men av precis alla från mitt jobb som ställde upp. Jag var även ensam om att kolla resultat, eftersom att jag var den enda som inte fattade att det här var en “kul grej” och inte en tävling. OCH hade jag varit mittenbra i mitt lag hade jag varit väldigt nöjd med min tid, för nu är jag bara missnöjd över det psykologiska att jag hamnade sist. Fånigt, javisst!

Tiden innan jag skulle springa upprepade jag ett mantra som gick typ “lugnt i start, spurt på slut”. Vis av gammal erfarenhet vet jag att det är dumt att ta ut sig i början nämligen. Dock är ju inte det där så himla lätt att applicera på verkligheten alla gånger. Peppen när jag väntade på stafettpinnen var total och när pinnen väl kom och Pump it med Black eye peas drog igång i lurarna – ja då drog ju jag igång själv, som en älg under jaktsäsong. Swooooosh! Kände ganska snabbt att jag sprang för fort. Försökte sakta ner, men var lite för uppe i varv. Efter två och en halv kilometer fick jag gå en bit och i samband med det kom tankarna på hur OERHÖRT jobbigt allt var och det var knappast något som gjorde det lättare att spurta igång sedan heller.

Tiden? 33.40. Hade jag sprungit den här hemma hade jag varit jättenöjd. Särskilt efter den här sommaren, då det har gått oerhört trögt att träna på grund av värme och allmän leda. Men men. Vem vore väl jag om jag inte jämförde mig med andra så fort jag fick chansen?

 

IMG_0775I mål och nöjd, cirka två minuter innan jag kollade tider.

 

||||| Like It 0 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *