375 dagar

wpid-wp-1408473474732.jpeg

Ni som varit med här sedan början och ni som har läst infon under våra inlägg har sett att “Katarina gillar att springa och har hemliga drömmar om att en dag kunna springa Tough Viking“. Och nu kan det vara så att jag och @muertaw bestämde att 2015 springer vi Tough Viking. Punkt. Det är ett år och två veckor kvar till den 29 augusti 2015. Jag är inte ute efter någon rekordbrytande bantid, jag är ute efter att a) ha ett konkret och svinjobbigt mål med min träning, för jag funkar nästan alltid bäst under lite press b) klara loppet. Jag tycker att det känns rimligt, speciellt om jag faktiskt tränar lika mycket som jag tänker på att träna. Alltså ni skulle bara veta hur mycket tid jag lägger på att tänka på att jag ska träna.

Eftersom jag börjar jobba om ett par veckor kommer jag få lite mer struktur på tillvaron och min träning kommer inte längre vara beroende av vilket humör barnen är på. Jag har ett schysst gym på jobbet, jag har friskvårdspeng och jag har fantastiska miljöer att springa i runt jobbet, plus att jag har möjlighet att träna på arbetstid inom ramen av vårt friskvårdsprogram. Jag hade också tänkt att ta hjälp av den PT som haft ett samarbete med mitt jobb, men i samma stund som jag tänkte den tanken fick jag reda på att det samarbetet avslutas typ när jag kommer tillbaka. Vilket leder mig till följande sak att vela över: ska jag ta hjälp av en PT? Ska jag göra det live (en är ju lite sugen på att bli tränad av Lofsan, det är en ju… eller Pischa, det är en ju också) eller ska jag göra det online (PTO eller Lofsangruppen)? Eller ska jag förlita mig på, ehh, mig själv?

Ja ja, jag har i alla fall börjat springa igen. Yay för mig. Och nu har jag skrivit om målet här, så nu finns det på pränt på två ställen.

wpid-wp-1408473487854.jpeg

||||| Like It 2 Gilla |||||

Katarina

Katarina fick sitt tredje barn i september 2013 och fick höra av en vikarierande barnmorska på MVC att hennes magmuskler nog gett upp vid det här laget, men efter ihärdig rehabträning så hittade hon de där magmusklerna (de hade inte gett upp helt, faktiskt). I augusti 2015 sprang Katta Tough Viking tillsammans med Märta - FUCK YEAH! Hon är en tatuerad statstjänsteman vars mål just nu är att klara en pull-up innan 40 (som hon fyller i december 2016).

5 Comments

  1. Heja dig!

    Jag har en liten fråga till er tre bloggare här (eller era läsare, för den delen): Känner ni till någon bra preggo-yoga på nätet?

    Jag hittade 30 days yoga challenge via er och gillade den jättemycket. Har testat någon gravidyoga-dvd tidigare, men de är liksom FÖR mesiga och långsamma. Jag vill att det ska vara jobbigt, men anpassat och ofarligt. Inte bara “slappna av och tänk på bebisen”-lull-lull. Svår fråga, kanske, men man måste ju fråga någonstans 🙂

    • Oj, har missat den här!

      Jag körde inte yoga själv när jag var gravid – jag åt delicatobollar på soffan istället. Inte mycket till hjälp tyvärr. Jag skulle söka efter pregnant yoga på youtube och välja ut det bästa därifrån 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *