Asvarmt – hur träna?

Okej. Känner ju lite press på mig i och med anmälan till Bellmanstafetten va, men samtidigt: denna hetta! Pallar inte annat än att gömma mig i badrummet med Isak just nu. Hur i alla gudars namn överlever folk ett träningspass i det här? Jag tänker “yoga när solen gått ner”, men känner jag mig peppad på det just då? Tveksamt. Någon som har ett bättre förslag? Hur lyckas ni hålla igång i högsommarvärmen, ni som gör det?

20140723-160851-58131483.jpg

||||| Like It 1 Gilla |||||

Sofia

Sofia är en tvåbarnsmor som mötte världen en eftermiddag i november 1978. Första barnet kom 2012 och med honom även insikten att träning kan vara ganska bra. För inte var det lätt att föda 4.8 kilo barn otränad. Andra barnet kom i mars 2016 och vägde 350 gram mindre än första. Det var ganska jobbigt det med. Sofia älskar att boxas och att lyfta tunga saker, när hon inte tränar för att kunna träna efter graviditeten.

2 Comments

  1. Som nyligen plussad (v8) känner jag att nu är det dags för damage control. Allt jag gör nu hjälper mig genom graviditeten, genom förlossningen, och förhoppningsvis efter när det är dags att se ut som folk igen.
    Så vad gör jag? Småäter det jag kan tänka mig och ligger och guppar på en luftmadrass i en sval sjö. Bra där.

    • För det första: grattis!

      För det andra: vad som helst för att överleva hettan! Och det är ju viktigt att ta hand om sig själv på alla sätt, så klart. Snart nog är det höst ändå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *